Jauhi dan Elak 3 makanan untuk cepat hamil

Assalammualaikum... malam ni macam dah lama tak sok sek... Ada 3 perkara utama kena jauhkan dan elakkan ... insyaallah membantu cepat ham...

Assalammualaikum... malam ni macam dah lama tak sok sek...
Ada 3 perkara utama kena jauhkan dan elakkan ... insyaallah membantu cepat hamil..
Apepun usaha...

First sekali... elakkan la makan fast food.. fast food ni makanan segera, berminyak, mengandungi lemak dan bahan yang melambatkan proses pencernaan. Antara sebab nya.. ia akan menjadi toksin yang berkumpul dalam badan.. seeloknya elakkan lah makan kerana untuk ibu yang ingin hamil.. rahim dan tubuh badan perlu sentiasa dalam keadaan yang baik dan sihat.

Keduanya .. elakkan lah dari makan benda tajam- tajam seperti nenas, ragi, tapai, asam- asam, jeruk dan makanan yang diawet lebih-lebih lagi makanan ringan.. Semua makanan ini boleh mengurangkan peratusan untuk hamil..

Akhir sekali... Ketiga..Janganlah suka nau minum air gas , bila time period ke, air bikarbonat ni tak elok tau.. Saya memang tak minumla.. Memang nak anak punya pasal.. Makan, makanan berkhasiat aje..

Banyakkan makan buah dan sayur.. Insya Allah.. Allah tengok usaha kita, Allah dengar doa kita, Allah faham perasaan kita.. Sentiasalah jaga diri dan mentaliti kena bagus..
Ni nak kongsi sikit, saya ni pengamal ubat period pain yg warna pink panadol, ataupun setiap kali period confirm mc n dapat ubat tahan sakit. Warna kuning.. Nasihat saya, ubahla kepada ubatan tradisional maksud saya bertahan atau tuam perut air panas.. Janganlah kita rosakkan rahim dengan ubatan yang membuat kita sukar hamil..

Akhir sekali, saya pengamal tegar produk subur shaklee...
Set subur
Isteri
Bcomplex
Gla
Esp
Suami
Vitalea
Vitamin e...
Ada yang minat nak join member tak..
Rugi tau kalo x join.. Banyak benefit..
Keterangan lanjut call 0137236939 atau
http://www.wasap.my/60137236939

Related

Pengedar Shaklee Terbesar Melaka Saliza 0137236939 2579284093446028274

Post a Comment

emo-but-icon

Sertai Kami

Kami percaya setiap orang mempunyai hak untuk maju.

Sertai pasukan kami seramai 2 juta bagi menuntut hak anda untuk berkembang maju. Mulakanlah hari ini dengan mengambil langkah pertama.
Kami percaya setiap orang mempunyai hak untuk maju.

Sertai pasukan kami seramai 2 juta bagi menuntut hak anda untuk berkembang maju. Mulakanlah hari ini dengan mengambil langkah pertama.

Pilihan

Terbaru

Komen

KEKAL MUDA JELITA

HIDUP LEBIH SIHAT

GET CLEAN

item