Set kurus dan detoks

Cara Makan Lecithin dan Alfalfa untuk Kuruskan Badan Assalamualaikum. Dalam keghairahan membeli set asas kuruskan badan Shaklee; Lecithin...

Cara Makan Lecithin dan Alfalfa untuk Kuruskan Badan
Assalamualaikum. Dalam keghairahan membeli set asas kuruskan badan Shaklee; Lecithin dan Alfalfa, harus diingat agar pengamal mengambil makanan tambahan ini dengan kadar yang betul. 
Jika dilihat pada botol Alfalfa Complex, jumlah maksima yang diperlukan ialah 10 biji Alfalfa setiap hari. Namun ingat air kosong yang perlu minum pun mesti banyak. 


KENAPA PERLU MINUM AIR?
Ada pengguna yang mengadu pening kepala (tekanan darah meningkat) selepas mengambil Alfalfa, ketahuilah bahawa air berperanan penting bagi melancarkan pembuangan toksindari badan dan membolehkan penyerapan nutrien secara optimum daripada vitamin oleh badan. 
Alfalfa Complex mengandungi Vitamin K. Bermakna ia akan menyebabkan kepekatan darah kita meningkat. Maka pengambilan air kosong yang banyak sangat disarankan. 
Asasnya, minum 1 liter air kosong bagi setiap 25kg berat badan. Andai berat badan 75kg, minum air kosong sebanyak 3 liter sehari. 
Usah panik atau putus asa. Dah ramai yang berjaya mendapatkan bentuk badan yang baik selepas mengamalkan set asas kuruskan badan Shaklee ini. 

BILA WAKTU SESUAI AMBIL ALFALFA DAN LECITHIN?

Lepas makan tengahari:
3-5 biji Alfalfa Complex3 biji Lecithin 
Lepas makan malam:
3-5 biji Alfalfa Complex3 biji Lecithin
Di peringkat awal pengambilan Alfalfa, cuba 3 biji dahulu. Bila dah biasa (1-2 minggu), ambil 5 biji.

KENAPA AMBIL SELEPAS MAKAN?
Kedua-dua makanan tambahan ini berfungsi sebagai detox. Lecithin mengecilkan lemak terapung di dalam badan dan Alfalfa Complex bertindak melawaskan perut. Maka, proses detox berjalan lancar selepas makan.

Related

Pengedar Shaklee Terbesar Melaka Saliza 0137236939 3604905621422097293

Post a Comment

emo-but-icon

Sertai Kami

Kami percaya setiap orang mempunyai hak untuk maju.

Sertai pasukan kami seramai 2 juta bagi menuntut hak anda untuk berkembang maju. Mulakanlah hari ini dengan mengambil langkah pertama.
Kami percaya setiap orang mempunyai hak untuk maju.

Sertai pasukan kami seramai 2 juta bagi menuntut hak anda untuk berkembang maju. Mulakanlah hari ini dengan mengambil langkah pertama.

Pilihan

Terbaru

Komen

KEKAL MUDA JELITA

HIDUP LEBIH SIHAT

GET CLEAN

item