Chewable-C PlusTM (90 tablet / 90 hidangan)

Kod Produk: 10621 Harga Runcit: RM51.25 Saranan Penggunaan: Untuk orang dewasa, ambil 1 tablet sekali sehari dengan makanan. VITAMIN ALAMI ...


Kod Produk: 10621
Harga Runcit: RM51.25

Saranan Penggunaan:
Untuk orang dewasa, ambil 1 tablet sekali sehari dengan makanan.


VITAMIN

ALAMI SEMULA NIKMAT KESIHATAN. NUTRIEN YANG BETUL MEMAINKAN PERANAN PENTING UNTUK KESELURUHAN KESIHATAN DAN KESEJAHTERAAN.

Vitamin C memainkan peranan penting dalam menyokong kesihatan keseluruhan termasuk kesihatan gigi, gusi dan secara umumya, semua yang membentuk tubuh anda. Chewable-C PlusTM sesuai untuk individu yang mengalami kesukaran menelan tablet atau tidak makan makanan yang kaya dengan vitamin C secukupnya.*


TAHUKAH ANDA?
Bioflavonoid, atau flavonoid, tergolong dalam kumpulan antioksida yang luas. Ia merupakan sebatian yang dijumpa banyak dalam pulpa dan kulit buah-buahan sitrus.

Bioflavonoid secara lazimnya mempunyai hubungan rapat dengan vitamin C dan sering digunakan bersama untuk meningkatkan kesihatan keseluruhan.


* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
Ini adalah iklan produk suplemen.VITAMIN C + BIOFLAVONOIDS

Penyelidikan menunjukkan bahawa vitamin C dan bioflavonoid mempunyai kesan pelengkap, menjadikannya lebih berkesan apabila diambil bersama. Nutrien ini membantu mengekalkan kesihatan dan memainkan peranan penting dalam pertumbuhan, perkembangan dan fungsi antioksidan tubuh badan kita.

BIOFLAVONOIDS
Keluarga sebatian yang terdapat secara semula jadi di dalam tumbuhan.
Meningkatkan keberkesanan Vitamin C.
Penyerapan terbaik dari buah-buahan, sayursayuran dan herba dalam bentuk mentah.


VITAMIN C dalam bentuk yang boleh dikunyah sesuai untuk mereka yang ingin menikmati rasa segar. Bawa ia bersama anda di dalam beg dan masukkan ke dalam mulut untuk menikmati kebaikan buah sitrus, pada bila-bila masa, di mana sahaja!Flavonoid terbaik berasal dari lapisan dalaman kulit buah sitrus seperti lemon, oren, dan limau gedang.

Related

Shaklee Terbaru 298351387034437245

Post a Comment

emo-but-icon

Sertai Kami

Kami percaya setiap orang mempunyai hak untuk maju.

Sertai pasukan kami seramai 2 juta bagi menuntut hak anda untuk berkembang maju. Mulakanlah hari ini dengan mengambil langkah pertama.
Kami percaya setiap orang mempunyai hak untuk maju.

Sertai pasukan kami seramai 2 juta bagi menuntut hak anda untuk berkembang maju. Mulakanlah hari ini dengan mengambil langkah pertama.

Pilihan

Terbaru

Komen

KEKAL MUDA JELITA

HIDUP LEBIH SIHAT

GET CLEAN

item