Mira Filzah Amalkan Shaklee

MIRAH FILZAH AMALKAN SHAKLEE patutlah CANTIK DAN MENAWAN Mirah Filzah baru baru ini yang telah berkahwin mempunyai rupa bentuk yang sangat c...

MIRAH FILZAH AMALKAN SHAKLEE
patutlah CANTIK DAN MENAWAN

Mirah Filzah baru baru ini yang telah berkahwin mempunyai rupa bentuk yang sangat cantik dan comel.. 

Susu tubuh yang kecil dan menjadi tarikan ramai peminat di luar sana.. 

Semestinya menjadi tanda tanya..Apekah disebalik rahsia kulitnya putih mulus.. 
Gebu Gebas bak kata orang tu.. 

Bukan sahaja cantik kulitnya, malah kurus sepadan dengan ketinggian beliau.. 

Oh, inilah rahsia disebaliknya..
Beliau consume set kurus dan set cantik tau korang.. Tengok produk di atas..

Alfalfa ni bantu untuk buang toksin, selain membantu mengecutkan jerawat..

Vitamin C semestinya untuk kulit yang putih dan cantik..

Oh ESP Untuk kulit gebu gebas.. dan sesuai untuk mereka yang inginkan berat badan ideal dimana ianya mengekalkan tenaga dan protein yang menyebabkan kekenyangan yang berpanjangan..

DTX ni yang paling best memang boleh kurus tau.. Ianya membantu badan kita menyah segala jenis toksin..

Herblax membantu mencuci usus.. Nak nak bila makan yang berlebihan.. Confirm keluar yang tak berkenaan dalam badan.. 

Last sekali ginger ni untuk buang angin.. ini antara produk detox yang membolehkan badan kita lebih cergas dan selesa.. 

Alhamdulillah..mira pun makan, takkan kita tak nak jadi cantik macam mira kan.. 

siapa yang berminat, bolehlah hubungi pengedar shaklee seluruh Malaysia

Saliza Salim
013 7236939
atau
www.wasap.my/60137236939


Related

tips kurus 2393191127962782738

Post a comment

emo-but-icon

Sertai Kami

Kami percaya setiap orang mempunyai hak untuk maju.

Sertai pasukan kami seramai 2 juta bagi menuntut hak anda untuk berkembang maju. Mulakanlah hari ini dengan mengambil langkah pertama.
Kami percaya setiap orang mempunyai hak untuk maju.

Sertai pasukan kami seramai 2 juta bagi menuntut hak anda untuk berkembang maju. Mulakanlah hari ini dengan mengambil langkah pertama.

Pilihan

Terbaru

Komen

KEKAL MUDA JELITA

HIDUP LEBIH SIHAT

GET CLEAN

item