RES V (60 softgel)

Kod Produk: 11029 Harga Runcit: RM510.00 Saranan Penggunaan: Untuk dewasa sahaja. Ambil 2 softgel sekali sehari selepas makanan. HIDUP SIHA...


Kod Produk: 11029
Harga Runcit: RM510.00Saranan Penggunaan:
Untuk dewasa sahaja. Ambil 2 softgel sekali sehari selepas makanan.


HIDUP SIHAT DAN BERTENAGA

RASA LEBIH MUDA, LEBIH SIHAT.
JALANI KEHIDUPAN PENUH SEMANGAT, PENUH TENAGA DAN BERMAKNA!

RES V DIFORMULASI SECARA SAINTIFIK UNTUK MENYOKONG DAN MENGEKALKAN KESIHATAN UNTUK KEHIDUPAN YANG LEBIH AKTIF DAN PENUH BERTENAGA.

CAMPURAN SEMULA JADI KAYA DENGAN POLIFENOL
Res V adalah campuran proprietari semula jadi polifenol dan ekstrak botani dari Anggur Muscadine, Knotweed Jepun, Pati Anggur, Delima, Chebulic Myrobalan, Black Currant, Anggur Merah dan Lobak Ungu. Setiap kandungan di dalam Res V dipilih dan diekstrak dengan teliti. Proses pengekstrakan yang dipatenkan ini mengekalkan bioaktif polifenol. Apa yang anda perolehi adalah manfaat polifenol di dalam setiap softgel.*
MULAKAN HIDUP PENUH SEMANGAT, PENUH TENAGA DAN BERMAKNA!

TAHUKAH ANDA?MUSCADINE YANG BERMANFAAT

Anggur Muscadine adalah salah satu buah-buahan dari alam semula jadi dengan kepelbagaian polifenol yang tidak boleh ditemui di dalam buah-buahan lain.
Untuk mengekalkan bekalan anggur muscadine yang berterusan, Shaklee telah memeterai kerjasama jangka masa panjang dengan keluarga pemilik ladang anggur muscadine di California, yang komited dalam pertanian mesra alam dan berterusan.

Apakah Itu Polifenol?
Polifenol adalah bahan semula jadi di dalam buah-buahan, buah beri dan sayur-sayuran. Ia juga memberi pelbagai jenis warna kepada buah-buahan, buah beri dan sayur-sayuran. Polifenol telah dikaji secara meluas dan mempunyai reputasi yang bagus dalam bidang kesihatan.


*Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Ini adalah ikan produk tradisional.

Related

Hidup Lebih Sihat 8820111465468471083

Post a Comment

emo-but-icon

Sertai Kami

Kami percaya setiap orang mempunyai hak untuk maju.

Sertai pasukan kami seramai 2 juta bagi menuntut hak anda untuk berkembang maju. Mulakanlah hari ini dengan mengambil langkah pertama.
Kami percaya setiap orang mempunyai hak untuk maju.

Sertai pasukan kami seramai 2 juta bagi menuntut hak anda untuk berkembang maju. Mulakanlah hari ini dengan mengambil langkah pertama.

Pilihan

Terbaru

Komen

KEKAL MUDA JELITA

HIDUP LEBIH SIHAT

GET CLEAN

item