Revitalizing Shampoo (296 ml) - Semua Jenis Rambut

Kod Produk: 31690 Harga Runcit: RM68.75 Kod Produk: 31690 Suburkan Rambut Anda Kulit kepala yang sihat adalah asas kepada rambut yang sihat...Kod Produk: 31690
Harga Runcit: RM68.75
Kod Produk: 31690Suburkan Rambut Anda

Kulit kepala yang sihat adalah asas kepada rambut yang sihat.
Kerana itulah setiap produk ProSanté® mengandungi Scalp Health Complex, campuran 10 vitamin, mineral dan herba yang menyediakan persekitaran optimum untuk rambut yang sihat, lebat dan berkilauan. Kami memilih ramuan seperti Ekstrak Swertia dan Halia untuk merangsang peredaran darah dan membekalkan tenaga untuk menyuburkan folikel rambut; mineral kulit penting seperti tembaga, Zink, Mangan dan Vitamin A untuk menyokong pembaharuan sel kulit kepala yang sihat; dan Minyak Daun Tea Tree dan Ekstrak Teh Hijau untuk melindungi daripada kerosakan akibat radikal bebas dan lain-lain tekanan persekitaran. Anda tidak akan menemui bahan kimia keras yang boleh merosakkan rambut di dalam produk penjagaan rambut kami.

Revitalizing Shampoo
Menyegarkan, melicinkan kutikel dan melebatkan rambut.
Membuang kotoran, minyak dan bahan cemar tanpa merosakkan kulit kepala.
Memberikan kekuatan, kilauan dan ketahanan pada rambut

Sistem pembersih berpaten diformulasi dengan ramuan daripada tumbuhan termasuk jagung dan kelapa. Diformulasi untuk kesihatan dan pertumbuhan rambut yang optimum. Mengandungi bahan pelembap mengekalkan kelembapan rambut.

Related

Shaklee Terbaru 1631480721065043170

Post a Comment

emo-but-icon

Sertai Kami

Kami percaya setiap orang mempunyai hak untuk maju.

Sertai pasukan kami seramai 2 juta bagi menuntut hak anda untuk berkembang maju. Mulakanlah hari ini dengan mengambil langkah pertama.
Kami percaya setiap orang mempunyai hak untuk maju.

Sertai pasukan kami seramai 2 juta bagi menuntut hak anda untuk berkembang maju. Mulakanlah hari ini dengan mengambil langkah pertama.

Pilihan

Terbaru

Komen

KEKAL MUDA JELITA

HIDUP LEBIH SIHAT

GET CLEAN

item